Inschrijven

Welke poule? *
Bier pouleFanatieke poule

Aantal personen team? *

Antibarbari Open 2019

Dit jaar zal er alweer voor de 27e keer het BarTender Antibarbari Open worden gehouden. Het BarTender Antibarbari Open is een 7 tegen 7 toernooi dat wordt georganiseerd door R.S.V. Antibarbari. Het toernooi zal plaatsvinden op 19 april 2019 op het sportcomplex Het Toepad aan de Kralingse Zoom nummer 100. Dit toernooi is bedoeld voor alle gezellige voetballende studenten. Het staat elk jaar weer garant voor veel gezelligheid en sportieve hoogtepunten.

De wedstrijden zullen 12 minuten duren. We zullen ongeveer om 10 uur beginnen en de finale zal zo rond 5 uur zijn afgelopen. Na de wedstrijden zal er voor alle deelnemers avond eten worden verzorgd. Na het avond eten zal de feestavond van start gaan met verschillende soorten muziek en entertainment.

Informatie over inschrijven

De inschrijfkosten voor dit jaarlijkse hoogtepunt bedragen 17,50 euro per persoon. Zorg ervoor dat deze betaling voor 5 april is voldaan. Geen betaling is geen definitieve inschrijving en in dat geval zal jouw inschrijving worden geschrapt van de deelnemerslijst en zal je weer achteraan de wachtlijst komen te staan. Lunch en avondeten zitten inbegrepen bij het inschrijfgeld. Hiervoor zullen jullie bonnen ontvangen. Zorg ervoor dat je minimaal 8 spelers in je team verzamelt, bedenk een leuke teamnaam, een opvallende teamoutfit en maak dan ook nog eens kans op vette prijzen! Zorg ervoor dat deze betaling voor 5 april is voldaan. De deadline voor het inschrijven is ook 5 april.

LET OP: inschrijven is alleen mogelijk vanaf 18 jaar.